Scroll til filter  

Bogføring

Driller den daglige bogføring? Har du altid en god undskyldning for ikke at nå det i dag? Hos de fleste virksomheder bringer bogføring både det bedste og værste frem i en. Du ved, at der skal være styr på bogføringen, men du ved også, hvor lang tid det tager. Hvis du er en af dem, der udskyder at få det gjort, ligger der store puljer og venter. Altid lige før afregning af moms eller indberetning af årsregnskabet.

Gør dig selv en tjeneste

Få styr på bogføringen en gang for alle. Brug NEMkontoret. Vi sender en professionel bogholder ud til dig. Eller du sørger for at sende os dine bilag. Så sørger vi til gengæld for, at der er styr på din bogføring.

Du kan få assistance til bl.a.:

  • Løbende bogføring
  • Debitorbogholderi/rykkerstyring
  • Kreditorbogholderi
  • Momsafregning
  • Månedsafslutning
  • Perioderegnskaber
  • Klargøring til revisor
  • Indberetning til skat
  • … og meget mere.

Bogføring med det samme

Du kan lige så godt komme i gang først som sidst. Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang. Du kontakter os (link til Kontakt) og så tager vi et møde. Her finder vi ud af, hvad du har brug for i det daglige. Du skal nemlig kun have det, du har behov for. Ændrer behovet sig, finder vi også en løsning på det. Kom godt videre med din bogføring -­‐ vælg NEMkontoret.

Anne Maria Ballerini
Jeg kommer til at savne jeres gode humør, og kæmpe ros til NEMkontoret for at gøre bogføring til noget selv jeg forstod en lille smule af. Jeg vil varmt anbefale jer til alle jeg kender.

 

Dorte Møller - Asap Sprogservice

Jeg har benyttet mig af NEMkontorets ekspertise, lige siden jeg blev selvstændig i 2007.
NEMkontoret er arbejdsome, problemløsende og er helt up-to-date med, hvad der rører sig inden for regnskabsfeltet. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 

Charlotte K. Therkelsen - Leder KulturRiget

Jeg har været kunde hos NEMkontoret i et par år nu, og er yderst tilfreds med samarbedjet. NEMkontoret arbejder professionelt og har stor viden inden for sit felt. Derudover er servicen helt i top.

 

Ann Fleischer Voesgaard - Team Leader at EG A/S
Medie NEMkontoret er meget initiativrige og arbejdsome som altid har gang i nogle spændende projekter. NEMkontoret er kompetente, direkte og elsker at bide sig fast når bogholderimæssige problemer skal løses eller forklares. Det har altid været en fornøjelse at arbejde sammen med NEMkontoret i min tid hos Novasoft A/S.

 

Kristian Rønnov - Novasoft A/S
NEMkontoret har ud over det daglige bogholderi udviklet og effektiviseret vores økonomiske brug af de økonomiske rapporteringsværktøjer. Vi har derfor kunne bruge NEMkontoret i samarbejdet med vores kunder og fået skabt stor værdi til gavn for vores kunders brug af vores løsninger. NEMkontoret har vist at de besidder stor flexibilitet og kan derfor støtte op om en del andre funktioner når det kræves

 

Kontakt os

Tlf.: 71 99 37 60

kontakt

Del denne side: