Scroll til filter  

Det sker

Vil du gerne blive klogere på regnskab, løn og bogholderi? Uden at skulle forlade dit eget kontor? Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Så sørger vi for løbende at opdatere dig om alt, hvad der rører sig i bogføringens spændende verden. Du kan også følge vores blog, hvor vi deler vores tips og tricks med dig. Det er nemt!

 

Sæt kryds i kalenderen

Hver måned holder NEMkontoret et fyraftensmøde. Det skal du da med til. Det er den sidste onsdag i måneden og vi sørger altid for at have spændende og relevant indhold parat til dig. Vores fyraftensmøder byder på interessante indspark og spændende gæsteoplægsholdere. Det skal du ikke snyde dig selv for. Skynd dig at sætte kryds i kalenderen - og meld dig til lige her. Deltagelse er gratis, men vi vil gerne vide, om du kommer!


Vil du gerne lære mere om dit regnskabsprogram, lønsystem eller det daglige bogholderi? Så sender vi dig fluks videre til vores kursus-side. Her kan du se, hvilke kurser vi afholder hvornår - og hvilke du for alt i verden ikke skal gå glip af.

 

Årets vigtigste datoer

Nu du er i gang, så kig forbi vores kalender. Her finder du årets vigtige regnskabsmæssige datoer, du kan lige så godt få sat det ind i din kalender, som har betydning for din virksomhed. Så glemmer du ikke noget. Hvis du i den forbindelse har brug for vores hjælp, skal du endelig bare kontakte os. Du kan bruge os til daglig bogholderi, udarbejdelse af årsregnskaber, aflønning af medarbejdere og meget mere.

Kontakt os

Tlf.: 71 99 37 60

kontakt