Scroll til filter  

Ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for fejl, mangler og udeladelser. Det understreges, at alle oplysninger på nemkontoret.dk er ment som inspiration og kan ikke  sidestilles med konkret rådgivning udført af revisorer eller andre rådgivere.

NEMkontoret forsøger at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, - såvel direkte som indirekte - der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra nemkontoret.dk.

Nemkontoret.dk og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Dette gælder ligeledes indhold fra indholdsleverandører og samarbejdspartnere, der forefindes på denne web-site.     

Ethvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne, der linkes til. Der foretages - ved optagelse - altid en vurdering og evaluering af alle links på portalen.    

Det anbefales derfor altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt. 

Køb af tjenesteydelser og kurser kan ikke fortrydes, når de er først taget i brug.

Der skal tages hensyn til prisændringer.

Personlige data:
Personlige oplysninger, herunder postadresser og e-mail-adresser, der sendes til NEMkontoret, behandles fortroligt og bliver ikke udleveret til tredjepart.

Aflysning/flytning:
NEMkontoret forbeholder sig ret til at ændre i kursusprogrammet, herunder aflyse eller flytte kurser. Tilmeldte kursister orienteres med det samme. Ved aflysning refunderes den fulde kursuspris. 

Flytning (kursist):
Hvis du bliver forhindret, kan du altid uden beregning sende en kollega af sted i stedet. Vi vil dog gerne have besked herom.

 

Kontakt os

Tlf.: 71 99 37 60

kontakt