Scroll til filter  

Priser

NEMkontoret kan tilbyde flere fleksible løsningsmuligheder, alt efter dit nuværende behov.

Fjernbogføring:
Alle bilag sendes til os min. 1 gang om måneden. Vi logger på dit system via en af de mange fjernbetjeningsmuligheder og bogfører direkte i dit system. kr. 395,- /timen.

Hos dig:
Vi kommer hos dig og bogfører direkte i jeres system. Det kan være alt fra 1 gang om ugen til 1 gang i kvartalet. kr. 395,- / timen. Ingen udgifter til kørsel under 50 km, derefter statens takster.

Hos os:
Du sender dine bilag til os og vi bogfører dem i vores regnskabssystem. Det vil blive enten i Navision Nav eller Summa Summarum, e-conomic, alt efter behov.
kr. 395,- /timen

Eneundervisning hos os   kr. 595 pr time ex moms

Årsregnskab / selvangivelser:
Laver vi for egne kunder, til en fast pris. for EMV 4.000 kr - Selskaber 5.500. pr regnskab / Selvangivelser kr 1000 pr stk . Ønskes skatte beregning til selskaber kr. 1500.  Dette er for regnskaber der er fritaget eller har fravalgt  revision, men i samråd med revisor.   Regnskaber med underskrift fra Revisor, spørg,

Klippekort:
Behov for lidt hjælp til momsafregning, gennemgang af kontering før bogføring, hjælp til selvhjælp, opsætning af regnskab eller lign, så er der mulighed for et klippekort på 5 eller 10 timer. Klippekortet kan ikke bruges til fast bogføring, kun kortvarig/periodisk hjælp eller undervisning. Det skal bruges inden for et halvt år.
5 timer kr. 2.000,-
10 timer kr. 3.850,-

Undervisning:
Tilbyder individuel undervisning i forhold til jeres eget regnskab og regnskabsprogram  (kr 590,- ex moms for eneundervisning af 1 person) . Se også under kurser.

Alle priser er ex. moms. Betalingsbetingelser 8 dg. netto, dog skal klippekort og undervisning (kurser) betales forud

Kontakt os

Tlf.: 71 99 37 60

kontakt

Del denne side: