Scroll til filter  

Priser

NEMkontoret kan tilbyde flere fleksible løsningsmuligheder, alt efter dit nuværende behov.

Fjernbogføring:
Alle bilag sendes til os min. 1 gang om måneden. Vi logger på dit system via en af de mange fjernbetjeningsmuligheder og bogfører direkte i dit system. kr. 410,- /timen.

Hos dig:
Vi kommer hos dig og bogfører direkte i jeres system. Det kan være alt fra 1 gang om ugen til 1 gang i kvartalet. kr. 410,- / timen. Ingen udgifter til kørsel under 50 km, derefter statens takster.

Hos os:
Du sender dine bilag til os og vi bogfører dem i vores regnskabssystem. Det vil blive enten i Navision Nav eller Summa Summarum, e-conomic, alt efter behov.
kr. 410,- /timen

Eneundervisning hos os   kr. 590 pr time ex moms

Årsregnskab / selvangivelser:
Opsætning af årsregnskaber laver vi for egne kunder, til en fast pris. for EMV 4.500 kr - Selskaber 5.500. pr regnskab incl indberetning .  Afstemninger og klargøring er til normal timepris. Beregning og indberetning af  alm selvangivelser kr 1000 pr stk ,hvis der ikke er værdipapirer eller andre særlige hensyntagener.  Dette er for regnskaber der er fritaget eller har fravalgt  revision, men i samråd med revisor.   Regnskaber med underskrift fra Revisor, spørg,

Klippekort:
Behov for lidt hjælp til momsafregning, gennemgang af kontering før bogføring, hjælp til selvhjælp, opsætning af regnskab eller lign, så er der mulighed for et klippekort på 5 eller 10 timer. Klippekortet kan ikke bruges til fast bogføring, kun kortvarig/periodisk hjælp eller undervisning. Det skal bruges inden for et halvt år.
5 timer kr. 2.000,-
10 timer kr. 3.850,-

Undervisning:
Tilbyder individuel undervisning i forhold til jeres eget regnskab og regnskabsprogram  (kr 590,- ex moms for eneundervisning af 1 person) . Se også under kurser.  Kørsel efter statens takster

Alle priser er ex. moms. Betalingsbetingelser 8 dg. netto, dog skal klippekort og undervisning (kurser) betales forud

Kontakt os

Tlf.: 71 99 37 60

kontakt

Del denne side: