Scroll til filter  

Referencer

Her kan du læse, hvad nogle af kunderne siger om os:

Anne Maria Ballerini
Jeg kommer til at savne jeres gode humør, og kæmpe ros til NEMkontoret for at gøre bogføring til noget selv jeg forstod en lille smule af. Jeg vil varmt anbefale jer til alle jeg kender.

 

Dorte Møller - Asap Sprogservice
Jeg har benyttet mig af NEMkontorets ekspertise, lige siden jeg blev selvstændig i 2007.
NEMkontoret er arbejdsomme, problemløsende og er helt up-to-date med, hvad der rører sig inden for bogføring. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 

Charlotte K. Therkelsen - Leder KulturRiget
Jeg har været kunde hos NEMkontoret i et par år nu, og er yderst tilfreds med samarbedjet. NEMkontoret arbejder professionelt og har stor viden inden for sit felt. Derudover er servicen helt i top.

 

Ann Fleischer Voesgaard - Team Leader at EG A/S
Medie NEMkontoret er meget initiativrig og arbejdsom som altid har gang i nogle spændende projekter. De er kompetente, direkte og elsker at bide sig fast når bogholderimæssige problemer skal løses eller forklares. Det har altid været en fornøjelse at arbejde sammen med NEMkontoret i min tid hos Novasoft A/S.

 

Kristian Rønnov - Novasoft A/S
NEMkontoret har ud over det daglige bogholderi udviklet og effektiviseret vores økonomiske brug af de økonomiske rapporteringsværktøjer. Vi har derfor kunne bruge NEMkontoret i samarbejdet med vores kunder og fået skabt stor værdi til gavn for vores kunders brug af vores løsninger. NEMkontoret har vist at de besidder stor flexibilitet og kan derfor støtte op om en del andre funktioner når det kræves

 
Kontakt os

Tlf.: 71 99 37 60

kontakt

Del denne side: